Socker och flytt

Phu, vilka veckor det varit! Jag sitter här nu på fredag förmiddag och fattar inte att det är fredag igen. Hur gick det till? De senaste veckorna har varit minst sagt hektiska, vi flyttade nämligen med jobbet i helgen och jag var ledig i slutet av förra veckan och själva flytthelgen (var i London) så det var x antal extratimmar som gick åt till att packa ner kontoret innan vi åkte samtidigt som jag skulle göra allt annat på jobbet. Och den här veckan har gått åt till att packa upp kontoret och få allt på plats. Hej o hå. Enda fördelen är att trots att jag var ledig 2,5 dag så behöver jag inte ta ut någon semester alls, det blir till och med övertid ändå, så pass mycket extra fick jag gå in och jobba för att flytten skulle funka.

Men som sagt, jag har varit ledig och jag ska gå hem tidigare i dag oxå. Och idag ska jag gå och köpa silikonformar för att göra mina egna chokladpraliner. Jag tänker ge mig på att temperera choklad då de blir hårda på ytan som de man köper i butiken. Det är ju så kul att pyssla med sånt, har aldrig gjort det förut så det blir intressant att se vilket tillstånd J hittar mig i när han kommer hem från jobbet idag. Kanske är det en mycket arg och frustrerad JP som står är och svär över choklad och sockermassor. Låter ganska troligt. ;-)

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ah, det förklarar varför du varit totalt osynlig på sistone! Hoppas att London och Fifteen var till belåtenhet förra helgen och lycka till med chokladtempereringen *dreglar, men bara lite...* ;-)

Trevlig helg vännen!

Kram a

2007-11-30 @ 12:08:38
Postat av: Pia

ÅÅhåå!! Var hittar du silikonformarna? :D
Blev det bra?

2007-11-30 @ 18:10:00
Postat av: Pernilla

Hmmm, vet inte om jag tycker det är ett mycket dumt påhitt, det där med chokladen, eller om jag är avundsjuk. Skulle jag gett mig på att göra praliner skulle ju inga finnas kvar att spar så vad gör det med temperaturen om den är si eller så ;)

2007-12-02 @ 16:32:42
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0