Snart smäller det

På lördag blir jag fru. Tjena, dit är det ju inte ens en vecka. Jag är inte nervös, det är jag faktiskt inte, men det är ju onekligen lite att pyssla med de närmaste dagarna. De senaste dagarna har varit mer sociala, umgåtts med mamma, pappa och syrran, träffat mormor och mostrarna. Och så lille Sean så klart. Att en 1,5 åring kan hålla 5 vuxna fullt sysselsatta är ju eg helt otroligt, men det gör han. snabb som en vessla hinner han fram till ett skåp och på några sekunder har han rivit ut hela dess innehåll, som regel med buller och bång. Att några brickor kan låta så mycket och att några flaskor kan vara så kul....


De närmaste dagarna är det till att fixa och ordna inför bröllopet, välkomna våra gäster, räkna ut hur mycket slödryck som behövs, åka och köpa saker till vickningen, plocka murgröna och en massa andra saker. Tur vi har gäster som kommer innan och kan hjälpa till. ;)


Jag återkommer väl efter bröllopsresan (som går till Barcelona).


Fridens!


Lojt

Loja dagar, sova mycket, läsa en hel del, slöa framför datorn, en bio, en middag ute, lunch med go vän på stan. Najs start på semestern. Sedan inträdde kaoset. Syrran med 1,5 årig son kom på besök. Lägenheten är upp och ner vänd och det spelar ingen roll hur mycket man plockar, det är straxt kaos igen. Sömnen är ordentligt upphackad och mina matrutiner har åkt all världens väg. Men det är kära besvär för det är så gott att ha dem här. Och Sean är för det mesta en liten ängel och är bara så söt. Önskar att de bodde här i stockholmsområdet istället för London, även om det har sina fördelar att ha dem där oxå - som gratis boende vid Londonresorna tex, men det uppväger inte att jag saknar min syster något enormt mycket.

Och det är numera mindre än 2 veckor kvar tills jag har blivit fru. Har börjat upprätta lite listor nu, så vi får lite koll på vad som ska göras och av vem. Och idag har håret äntligen blivit om händertaget av frissan och har nu en snygg lite mörkare färg som kommer kontrastera fint mot klänning och blommor.

Och underbart väder har vi lyckats få några dagar i alla fall, och jag försöker ignorera prognoserna som pratar om sämre väder till helgen. Hoppas det ändrar sig igen tills nästa helg.

Nu återgår jag till soffan och lite halvslummer innan lägenheten invaderas igen av en sprudlande 1,5 åring.

Fridens!

RSS 2.0